Plantenverhuur

Vóór 12:00 uur besteldvandaag geleverd. Met uitzondering van zondag

Bezorgkosten: Uden € 4,95 regio Uden €7,50

Duurzame bloemist in Uden

Vóór 12:00 uur besteldvandaag geleverd. Met uitzondering van zondag

Bezorgkosten: Uden € 4,95 regio Uden €7,50

Duurzame bloemist in Uden

Oogenlust bloemen kan uw feest, partij of evenement voorzien van mooie bloemdecoraties afgestemd op de juiste sfeer en/of thema, helemaal naar wens.

U geeft de voorkeur aan en wij maken het mogelijk! Hieronder een kleine greep uit ons assortiment. Ons paradepaardje is de Trachycarpus met een hoogte van 3,50 meter, de grootste plant uit ons assortiment. Bloemdecoraties worden op maat gemaakt, kleuren, materialen en stijlen er is volop keuze. Vraag vandaag nog een offerte aan en ontdek wat Oogenlust voor u kan betekenen.

Verhuur plantendecoratie

Sinds 1995 hebben wij een grote afdeling “Verhuur” voor het decoreren van feesten en evenementen. Wij verhuren planten en bloemdecoraties voor het aankleden van feesten en zakelijke bijeenkomsten.

Deze afdeling is uitgegroeid tot een grote voorraad van bijzondere reuze vazen, bomen en planten met bijbehorende exclusieve potterie zodat wij op alle niveaus kunnen acteren van basis tot de meest exclusieve decoraties, vaak in samenwerking met gerenommeerde cateraars en bedrijven uit heel Nederland en België. Met de inzet van ons hechte team van meester- binders wordt elke partij een waar bloemenfeest.

Verhuur evenementen

Oogenlust voorziet uw feest, partij of evenement van mooie bloemdecoraties afgestemd op de juiste sfeer en/of thema naar uw wensen. Geef uw voorkeuren aan en wij geven u mogelijkheden! Dit geldt natuurlijk ook voor onderstaande voorbeelden, deze decoraties kunnen aangepast worden op uw wensen van kleuren en materialen.

Eyecatchers

Het woord zegt het al. Deze decoratieve vazen op een zuil met uitbundige bloemstukken kleden uw feest helemaal aan. Hier naast vindt u enkele voorbeelden van mogelijke composities.

Modern, vintage, klassiek, of romantisch, u mag het zeggen.

Wilt u graag een natuurlijke look op uw evenement? Ook hierin kunnen wij u voorzien. Verschillende soorten takken of druivenstronken tot complete boomstronken en stammen. In een offerte kunt u de beschikbaarheid van deze producten aanvragen.

Kom langs bij ons in de winkel
Wij maken graag een prachtig boeket naar wens voor je

Bekijk onze openingstijden