Rouwboeketten speciaal op maat gemaakt

Heeft u iets speciaals in gedachten, kom dan naar ons toe om dat met ons te overleggen.

In de 103 jaar dat wij bloemist zijn er al vele verzoeken voorbij gekomen, wij kijken niet snel meer op van speciale wensen.

Samen en in overleg is er heel veel mogelijk.

Het bestellen van bloemstukken kunt u ook met ons persoonlijk bespreken en/of een offerte laten maken. Indien u hiervoor kiest neem dan contact met ons op via het contact / offerte formulier 

U kunt ook via kopje bloemen bestellen een bloemstuk en lint of kaart uitzoeken.

Bij afscheid nemen, spelen bloemen vaak een belangrijke rol. We besteden alle zorg en persoonlijke aandacht aan de rouwstukken die we maken. Je kunt bij ons terecht voor allerlei soorten en stijlen rouwboeketten en rouwarrangementen, waaronder bloemen of boeketten in een vaas op een zuil naast de kist. Veldbloemen zijn onze specialiteit, we werken er op jouw verzoek graag mee in onze rouwstukken. Heb je speciale wensen een bepaald thema, hobby, muziek, tuinieren, vakanties, landen, kleuren, materialen, houtsoorten of een ander belangrijk detail neem dan contact met ons op of nog beter kom even langs om deze details tot in de puntjes te bespreken. Wij weten als geen ander hoe belangrijk een laatste afscheid kan zijn.